Hos Byens VVS Hadsten hjælper vi vores kunder med VVS-opgaver i hele Østjylland. Har du brug for en VVS i Aarhus, kører vi derfor gerne ud og hjælper dig med din opgave i Aarhus og omegn – uanset om det er en mindre VVS-opgave du skal have hjælp til, eller du har brug for en fast VVS-samarbejdspartner til et større projekt.

Vi tilbyder nemlig service inden for alle typer VVS til både private og erhverv. Vi har mange medarbejdere ansat, som kan varetage alt lige fra udskiftning af vandrør til renovering af alle VVS-installationer. Det betyder derfor også, at vi kan løse alle slags VVS-opgaver i både private hjem og i virksomheder, hvilket sikrer dig en uproblematisk og glidende hverdag.

Få hjælp til alment VVS-arbejde i hele Aarhus

I Aarhus kører vi ud på meget forskellige typer VVS-opgaver og løser både akutte VVS-problemer og større projekter. En af vores ekspertiseområder er almen VVS-service, hvor vi udfører både renoveringsarbejde samt udskiftning, reparation og vedligehold af alle typer VVS-installationer.

Oplever du problemer med et utæt vandrør eller en vandhane der drypper, eller har du problemer med varmen i radiatorerne, kommer vi gerne ud og tager et kig på dine VVS-installationer, og foretager de nødvendige reparationer og udskiftninger. Vi klarer reparation og vedligehold af alle vand- og varmeinstallationer, herunder blandt andet justering af ventiler, udskiftning af pakninger og armaturer og reparation af radiatorer og sanitet.

Har du brug for en VVS i Aarhus til serviceeftersyn af dine VVS-installationer, kan vi også klare dette. Det kan være en god idé at få foretaget et tjek af de forskellige VVS-installationer i hjemmet med jævne mellemrum. På den måde kan du være sikker på, at alle dine installationer fungerer, som de skal.

Skal du bygge nyt hus eller lave en totalrenovation af dit hus, kan vi også her foretage installation og renovering af alle dine VVS-installationer. Du kan se, hvilke andre serviceområder vi tilbyder, her.

Vi er din lokale VVS i Aahus

Vi er din lokale VVS i Aarhus og resten af Østjylland. Uanset, hvilken type VVS du har brug for hjælp til, kan vi klare det. Har du brug for hurtig VVS-service til et akut problem som et rør, der er gået hul på eller et stoppet toilet, er vi klar til at rykke hurtigt ud. Har du derimod brug for en VVS til installation af et varmeanlæg eller til renovering af køkkenet eller badeværelset, kan vi også klare det. Vi kan hjælpe både private og virksomheder i hele Aarhus kommune med alle typer af VVS-arbejde.

Vi har mange års erfaring og en stor faglig ekspertise inden for alle former for VVS. Det betyder, at du kan være sikker på, at du altid får et professionelt udført arbejde i høj kvalitet, uanset hvilken type VVS-opgave du skal have hjælp til. Hos os får du desuden altid gode råd og vejledning til dine VVS-installationer, så de holder længere.

Vores mange medarbejdere står klar til at rykke ud i hele Aarhus, når du har brug for en VVS til en større eller mindre opgave. Kontakt os i dag på telefon 70 25 06 86 eller mail på info@bovas.dk, hvis vi skal hjælpe dig med din VVS-opgave i Aarhus.