Hos Byens VVS Hadsten kører vi ikke kun ud og varetager VVS-opgaver i Hadsten, men i hele Favrskov kommune. Her hjælper vi vores kunder med alle typer VVS-opgaver – store som små. Vi er specialister i VVS og forskellige VVS-løsninger, og vi kan derfor også hjælpe dig med din opgave, uanset om du har brug for udskiftning af en vandhane, reparation af sanitet eller du har brug for vores assistance i forbindelse med et større projekt.

Med ca. 50 medarbejdere, der alle har bred erfaring med forskellige typer VVS-arbejde, kan vi varetage mange forskellige opgaver på samme tid. Det betyder samtidig også, at vi kan rykke ud hurtigt i hele Favrskov, hvis du har brug for akut VVS-hjælp.

Hvad kan vores VVS’ere hjælpe dig med?

VVS dækker over opgaver inden for blandt andet vand, varme og sanitetsteknik. Vi kan varetage mange forskellige typer opgaver inden for alle tre typer områder, og tilbyder desuden kvalificeret rådgivning, der sikrer dig, at du altid får den bedste løsning til dit behov.

Mange ringer til en VVS’er, når de har brug for hjælp til mindre opgaver som reparation af en dryppende vandhane, eller et toilet der løber, men vi har også stor erfaring med større renoveringsopgaver. Trænger køkkenet til en modernisering, eller overvejer du en renovering af badeværelset, kan vi hjælpe dig med en udskiftning af alle VVS-installationer i både køkkenet og badeværelset.

I køkkenet kan vi foretage en udskiftning af vask og armaturer samt montere emhætte og afløb, så det lever op til dine krav i forhold til stil og funktionalitet. I badeværelset kan vi levere, montere og installere alt inden for badeværelsesudstyr. Her kan vi således både klare udskiftning af sanitet, vask og armaturer. Skal du have nyt bad, eller har du altid drømt om et badekar, kan vi også klare installation af både badekar og brusekabine.

Vil du gerne have gulvvarme, kan vi også indlægge dette i både køkken og badeværelse, men også i husets øvrige rum. Uanset om du kun skal renovere badeværelse eller køkken, eller du står og skal have lavet en totalrenovering af hele huset, kan vi således være behjælpelige og lave renoveringer af alle dine VVS-installationer. Du kan læse mere om alle vores services her.

Få hjælp til din opgave af en lokal VVS i Favrskov

Favrskov er en af de kommuner, som vi ofte tager ud og udfører VVS-opgaver og service i. Vi hjælper både private og erhverv med forskellige typer VVS-opgaver i Favrskov, og er derfor kendte i området. Det betyder også, at vi kan være hos dig hurtigt, hvis du har brug for akut VVS-service.

I Favrskov kan vi altså være din lokale VVS’er uanset om du bare har brug for hurtigt VVS-service, eller du har brug for en samarbejdspartner til en større opgave. Vi løser enhver type opgave inden for VVS, og har du brug for en VVS i Favrskov, er vi klar til at løse din opgave.

Vil du have et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave, er du velkommen til at kontakte os på 70 25 06 86 eller sende en mail til os på info@bovas.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.