Byens VVS Hadsten er en autoriseret VVS i Hadsten, hvor du kan få hjælp til alle dine VVS-opgaver. Vi hjælper både private og erhverv i hele Hadsten med både små og større opgaver. Skal armaturet i køkken eller badeværelse skiftes ud, eller skal du have lavet ny rørføring i hele huset, klarer vi det.

Der er ingen opgave, der er for lille eller for stor for os. Det betyder, at vores kunder kan få hjælp til lige præcis det problem, som de står overfor. Vi bestræber os på at levere VVS-løsninger til konkurrencedygtige priser – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Få hjælp til din opgave af en VVS i Hadsten

Vi er eksperter i VVS og har mange års erfaring med at levere VVS-løsninger til vores kunder i Hadsten. Vi kan derfor også varetage mange forskellige typer VVS-opgaver uanset opgavens omfang. Hos os kan du få hjælp til mindre opgaver inden for alment VVS-arbejde som reparation af vandrør, udskiftning af armatur, justering af ventiler, renovering af VVS-installationer og reparation af sanitet.

Vi løser dog også større opgaver som renovering af køkken og badeværelse, implementering af gulvvarme samt installation og montering af varmeanlæg. Har du brug for et servicetjek af dine VVS-installationer eller løbende serviceeftersyn på dit varmeanlæg, kan vi også klare det. Du kan læse, hvilke services vi tilbyder, her.

Vi finder den bedste løsning til dig

Vil du gerne have et mere energirigtigt eller miljøvenligt varmeanlæg? Eller er du i tvivl om, du kan få indlagt gulvvarme i dit hus? Hos Byens VVS Hadsten står vi altid klar til at give dig rådgivning og vejledning i forhold til at finde frem til den bedste VVS-løsning til dig og dit hjem. Det gælder, uanset om du er i tvivl om valg af varmeløsninger, eller du har spørgsmål til mulighederne for armaturer, sanitet og badekar.

Hos os er du sikret høj kvalitet og god service. Vi har altid kunden i centrum, og forsøger derfor også at finde den bedste VVS-løsning, der lever op til dine krav og ønsker. Vi kender vigtigheden af at have et hjem, hvor både vand og varme fungerer optimalt. Derfor sørger vi også for, at alt virker som det skal, så du ikke skal bekymre dig om problemer med vandtrykket eller varmen i dit hus.

Har du brug for en VVS i Hadsten?

Der kan være flere årsager til, at man har brug for en VVS. Det kan være, at du har planlagt et renoveringsarbejde i køkkenet eller badeværelset og derfor har brug for en VVS i Hadsten til at foretage de nødvendige VVS-installationer.

Det kan også være, at du har et toilet der løber eller en dryppende vandhane, som du længe har tænkt på at få fikset, inden skaden bliver værre. Endelig kan det også være, at du har brug for akut VVS-service, fordi du har et stoppet vandrør eller toilet, som du skal have fikset hurtigst muligt.

Vi klarer alle former for VVS-service, og har du brug for akut hjælp i Hadsten, sørger vi selvfølgelig for at rykke ud så hurtigt, som vi kan. Kontakt os på 70 25 06 86 eller send en besked til os på info@bovas.dk, hvis vi skal hjælpe dig med din VVS-opgave.