Selvom vi hedder Byens VVS Hadsten, betyder det ikke, at vi kun kører ud og hjælper vores kunder med deres VVS-opgaver i Hadsten – tværtimod. Vi har kunder i hele Østjylland, og har du brug for en VVS i Skødstrup, kan vi derfor også sagtens hjælpe dig. Vi sender ofte vores VVS’ere ud på en opgave i Skødstrup og omegn, ligesom vi også udfører VVS-service i andre dele af Østjylland.

Vores store ekspertise og erfaring inden for VVS gør, at vi kan levere VVS-løsninger i høj kvalitet. Vi garanterer desuden altid god service og professionel vejledning, når du får os til at varetage din VVS-opgave.

Vi kan varetage mange forskellige opgaver inden for vand, varme og sanitet. Har du brug for hjælp til en opgave inden for et af disse områder, står vi klar til at hjælpe. Her kan du læse om vores services og de forskellige typer VVS-opgaver, vi kan hjælpe dig med.

Vi hjælper dig med installation af din nye varmeløsning

Hos Byens VVS Hadsten er vi specialister i varmeanlæg, og mange af vores kunder i Skødstrup får os til at hjælpe dem med udskifte eller installere deres varmeanlæg. Er det tid til udskiftning af det gamle varmesystem, eller overvejer du at skifte dit varmeanlæg til et, der er mere energieffektivt og miljøvenligt? Så kan vi hjælpe.

Vi har stor erfaring med montering og installation af forskellige typer varmeanlæg, og kan både udskifte det gamle naturgasfyr med et nyt eller installere fjernvarme i huset. Ønsker du en mere miljøvenlig opvarmningsløsning kan vi også klare det. Vi er leveringsdygtige inden for en lang række varmeanlæg, og tilbyder både installation og montering af jordvarme, luft til vand varmpumpe, stokerfyr og solvarmeanlæg.

Mulighederne er mange, når det kommer til varmeanlæg, der både er energibesparende, miljøvenlige og billige i drift. Har du et oliefyr eller et gammelt naturgasfyr, kan der desuden være mange penge at spare ved at skifte til en af de andre varmeløsninger.

Har du brug for en VVS i Skødstrup til udskiftning eller reparation af dine radiatorer, eller ønsker du at få indlagt gulvvarme som et alternativ til radiatorer, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det.

Få serviceeftersyn af dine varmeinstallationer af en VVS i Skødstrup

Udover levering og installation af de mange forskellige typer varmeløsninger, tilbyder vi også serviceeftersyn på alle typer varmeinstallationer. Med et årligt eftersyn kan du få tjekket, at dit fyr, eller den varmekilde du har installeret i dit hjem, fungerer, som den skal. Dette kan være med til at forlænge levetiden på dit varmeanlæg, og kan desuden spare dig for penge på varmeregningen samt omkostninger til en eventuel fremtidig reparation af fyret.

Er du i tvivl om, hvilken varmeløsning, du skal vælge, tilbyder vi desuden professionel rådgivning i forhold til valg af varmeanlæg. Vi giver dig kvalificeret vejledning og gode råd i forhold til, hvordan du kan spare energi og penge med forskellige typer varmekilder. Dette kan hjælpe dig med at finde frem til den varmeløsning, som bedst kan betale sig for dig i forhold til dit hus og dit behov for opvarmning,

Vil du have hjælp til levering, installation og montering af dit nye varmeanlæg, eller har du brug for en VVS i Skødstrup til at foretage et kvalificeret serviceeftersyn af dine varme- eller vandinstallationer, er du velkommen til at kontakte os på 70 25 06 86 eller info@bovas.dk.