Vores services

Hos Byens VVS Hadsten har vi mange års erfaring med alle former for VVS-opgaver. Vi kan derfor også hjælpe dig med din næste VVS-opgave, uanset om det blot er alment VVS-arbejde eller en større VVS-opgave, som du skal have hjælp til.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Byens VVS Hadsten løser vi både små og større VVS-opgaver i alle husets rum. Hos os får du desuden altid relevant vejledning og gode råd, når vi skal hjælpe dig med at løse en opgave. Herunder kan du læse mere om de specifikke serviceområder, som vi tilbyder.

Alment VVS-arbejde

Få hjælp til alle opgaver inden for Alment VVS-arbejde. Vi udfører både reparation af sanitet, udskiftning af armaturer og vedligehold af alle dine varme- og vandinstallationer. Har du brug for serviceeftersyn eller renovering af dine VVS-installationer, klarer vi også det.

Badeværelse

Skal du have nyt badeværelse eller skal dele af det gamle badeværelse renoveres, kan vi hjælpe. Vi er leveringsdygtige inden for alt badeværelsesudstyr og tilbyder installation og montering af både håndvask, sanitet, armatur, badekar og brusekabine.

Køkken

Skal du have nyt køkken? Vi monterer og installerer alle dine køkkeninstallationer, så dit køkken bliver både flot og funktionelt. Få installeret og monteret ny køkkenvask og køkkenarmatur efter dine ønsker, og giv dit køkken et helt nyt udtryk.

Installation af gulvvarme

Gulvvarme

Vi er eksperter i gulvvarme, og overvejer du at få indlagt gulvvarme i dit hjem, kan vi derfor også hjælpe med dette. Vi kan indlægge gulvvarme i både trægulv og klinkegulve og installere gulvvarmestyring, så du kan få gulvvarme og gulvvarmestyring i alle rum.

Stokerfyr

Et stokerfyr er en billig og CO2-neutral varmeløsning. Stokerfyret er et godt valg, hvis du hverken kan få tilslutning til naturgas- eller fjernvarmenettet, eller hvis du bare gerne vil have en miljøvenlig opvarmningsløsning i dit hjem.

Biobrændsel

En varmeløsning med biobrændsel er et miljørigtigt valg, og kan være en god løsning, hvis du gerne vil satse på vedvarende energi. Overvejer du at investere i et stokerfyr, skal du bruge biobrændsel til at opvarme med.

Renovering

Hos Byens VVS kan vi også udføre alt det nødvendige VVS-arbejde i forbindelse med renovering. Skal du have renoveret dele af huset eller have foretaget en totalrenovering af dit hjem, kan vi tilbyde renovering af alle dine VVS-installationer.

Varmeanlæg

Skal du have nyt varmeanlæg, kan vi sørge for det. Vi klarer både installation og montering af mange forskellige typer varmeanlæg som naturgasfyr, solvarmeanlæg, fjernvarme, luft til vand varmepumpe og jordvarme til både private og erhverv.

Byens VVS Hadsten er din autoriserede VVS’er. Vi løser både opgaver inden for almen VVS, men klarer også VVS-arbejde i forbindelse med større renoveringsopgaver i badeværelset eller køkkenet. Har du brug for at få indlagt gulvvarme i stuen, eller skal du have et nyt varmeanlæg, kan vi også komme med et godt tilbud på din opgave.

Vores kompetencer spænder vidt, og vores mange års erfaring med VVS gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Hos os får du desuden altid professionel rådgivning, som tager udgangspunkt i din bolig.

Du er derfor mere end velkommen til at tage os med på råd til din næste opgave, og vi foretager gerne et uforpligtende VVS-tjek, der sikrer dig, at du får den rette løsning til dit behov. Sammen finder vi frem til den bedste løsning til dig.

​Få håndværkerfradrag på dine VVS-opgaver

Det er muligt at få håndværkerfradrag på en række forskellige VVS-services. Skal du have installeret jordvarme, varmepumper eller et solfangeranlæg, eller skal du have udskiftet din varmtvandsbeholder, kan du få håndværkerfradrag.

Med et håndværkerfradrag kan du få fradrag for håndværkernes arbejdsløn på bestemte håndværksydelser og dermed spare penge på dine VVS-opgaver. Håndværkerfradraget er steget i forhold til 2020, og i 2021 har du dermed mulighed for at få et håndværkerfradrag på op til 25.000 pr. person over 18 år pr. år.

Fradraget vil ikke fremgå af den faktura, som du modtager fra os, når vi har udført din opgave. For at få håndværkerfradraget skal du indberette dine håndværkerudgifter til Skat.dk. Dette kan du gøre ved at ændre i din forskudsopgørelse under feltet ”Håndværkerfradrag”.

Vil du vide mere om, hvad du kan få håndværkerfradrag til, kan du finde information om dette på Bolius.dk. Herunder kan du se nogle af de services du kan få håndværkerfradrag til hos Byens VVS Hadsten.

Håndværkerfradrag på varmeanlæg

Hos Byens VVS Hadsten er det muligt at få håndværkerfradrag på Installation, udskiftning og reparation af varmeanlæg, herunder:

 • Radiatorer
  • Installation af ekstra radiatorer og rørføring
  • Installation og udskiftning af varmestyringsanlæg, herunder ventiler på radiatortermostater
 • Solvarmeanlæg
  • Installation, reparation eller udskiftning af solfangere
  • Installation, reparation eller udskiftning af solceller
 • Varmepumper
  • Installation af luft til luft varmepumper
  • Installation af luft til vand varmepumper
  • Installation af jordvarme
 • Opvarmning
  • Installation af fjernvarme og reparation/udskiftning af fjernvarmeunits
  • Udskiftning af kedel og gasfyr
 • Udskiftning eller reparation af varmtvandsbeholder som opvarmes ved naturgas, jordvarme eller fjernvarme
 • Udskiftning eller reparation af varmeveksler (afhænger dog af varmeanlægget)

Har du spørgsmål til, hvilke andre ydelser du kan få håndværkerfradrag til, eller vil du bare gerne vide, om du kan få håndværkerfradrag på netop din VVS-opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud 

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave – udfyld formularen her, og beskriv opgaven kort. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 70 25 08 86.