Alment VVS-arbejde

Hos Byens VVS Hadsten har vi bred erfaring med alment VVS-arbejde for både private og erhverv. Vi udfører alle typer opgaver inden for alment VVS-arbejde, og kan derfor hjælpe dig med både renovering, udskiftning, reparation, vedligehold samt VVS service af dine VVS-installationer.

Få et uforpligtende tilbud: Alment VVS-arbejde

Har du problemer med varmen eller vandet i dit hjem, kommer vi gerne forbi og tager et kig på dine VVS-installationer. Som en del af vores almene VVS-arbejde varetager vi nemlig både reparation og vedligeholdelse af alle dine tekniske installationer. Vi udfører reparation og vedligehold af dine varmesystemer og vandinstallationer, herunder blandt andet radiatorer, vandhaner, sanitet og ventiler.

Har du brug for løbende serviceeftersyn af dine VVS-installationer for at sikre, at de fungerer som de skal, klarer vi naturligvis også det.

​Få hjælp til skift af armaturer og reparation af et toilet der løber

Har du et toilet der løber, et vandrør der drypper eller er stoppet, kan vi hjælpe. Hos Byens VVS Hadsten klarer vi alle typer opgaver inden for alment VVS-arbejde, herunder skift at armaturer og pakninger, reparation af toilet og sanitet, justering af ventiler samt reparation af dryppende vandhaner.

Et toilet der løber eller en vandhane der drypper kan give store mængder vandspild, som i sidste ende resulterer i en høj vandregning. Jo hurtigere man reagerer på problemer som disse, jo mindre er sandsynligheden for at problemet forværres, og der opstår en vandskade i hjemmet. Har toilettet eller vandhanen nogle utætheder, er det derfor vigtigt at reagere hurtigt og få fikset problemet, inden skaden forværres.

Er du kommet til at slå hul på et vandrør, eller er toilettet stoppet, er det også nødvendigt at reagere hurtigt. Vi står klar til at hjælpe med akut VVS service, når du har brug for det, så du kan få løst problemet hurtigst muligt.

Udskiftning af armatur

Få VVS service af dine VVS-installationer

Ligesom meget andet i dit hjem har dine VVS-installationer også brug for at blive tjekket efter engang imellem. Måske oplever du indimellem problemer med vandtrykket eller med varmen uden at tænke videre over det. Oplever du dette, kan det skyldes, at dine VVS-installationer trænger til reparation eller fornyelse.

Det kan dog være svært at vide, om ens installationer fungerer optimalt. Derfor tilbyder vi hos Byens VVS Hadsten servicetjek og eventuelt reparation og udskiftning af dine VVS-installationer. Dette sikrer dig, at dine installationer fungerer optimalt.

Vi tilbyder desuden løbende serviceeftersyn af dine VVS-installationer. Med et løbende serviceeftersyn kan du forebygge eventuelle fremtidige skader på installationerne og dermed undgå en meget dyr og træls omkostning til reparation på et senere tidspunkt.

Renovering af VVS-installationer og nybyg

Hos Byens VVS Hadsten kan vi også klare renovering af dine eksisterende VVS-installationer i forbindelse med større renoveringsprojekter eller nybyg. Skal badeværelset eller køkkenet renoveres eller moderniseres, eller skal du have lavet en totalrenovering af hele huset, kan vi hjælpe.

Vi klarer renovering af alle eksisterende VVS-installationer og udskiftning af al rørføring i både renoveringsprojekter og nybyggerier, så du kan få professionelt udførte VVS-installationer i dit nye hjem. Du kan læse mere om renovering af VVS-installationer her.

Renovering af VVS

Få et uforpligtende tilbud 

Vi har stor faglig ekspertise, og arbejder altid på at levere den mest optimale løsning til dig. Dette sikrer dig korrekt udført VVS-arbejde i høj kvalitet. Vi står desuden altid klar til at give dig vejledning og gode råd omkring dine VVS-installationer med på vejen, så du kan sikre, at dine installationer lever længe.

Har du brug for hjælp til alment VVS-arbejde, eller ønsker du et servicetjek af dine VVS-installationer, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 25 08 86 eller mail: info@bovas.dk.