Badeværelse

Badeværelset betragtes i dag i højere grad som et velværerum, og der stilles derfor også større krav til, hvordan badeværelset skal se ud. Ligesom alle andre rum i hjemmet er det vigtigt, at badeværelset er indbydende og giver plads til afslapning, så man føler sig tilpas, når man træder ind i rummet.

Hos Byens VVS Hadsten vil vi gerne være med til at give dig det badeværelse, du drømmer om. Derfor tilbyder vi levering, montering og installation af alt udstyr til badeværelset, der lever op til de ønsker du har til dit nye badeværelse.

Vi ved, hvor vigtigt det er med et lækkert badeværelse, der både er funktionelt og flot, men som samtidig udstråler velvære og afslapning. Derfor går vi også meget op i at installere og montere de rette badeværelsesmøbler og badeværelsesudstyr, der netop lever op til dette.

Få et uforpligtende tilbud: Badeværelse

Vi hjælper dig med renovering af badeværelset

Der kan være flere årsager til, at man ønsker en renovering af badeværelset. I nogle tilfælde kan det være, at badeværelset blot trænger til en modernisering, mens det i andre tilfælde kan være, at badeværelset trænger til en fuld opgradering både i forhold til funktionalitet og stil.

Skal du have nyt badeværelse, eller skal du have renoveret det gamle badeværelse, kan vi hjælpe dig. Hos Byens VVS Hadsten er vi leveringsdygtige inden for alt badeværelsesudstyr, og kan hjælpe dig med montering og installation af både bruser, badekar, toilet, sanitet, håndvask og armaturer til badeværelset.

Ønsker du gulvvarme i dit badeværelse, kan vi også sørge for det. Vi hjælper dig med alle badeværelsesinstallationer, så du kan få det badeværelse du drømmer om.

Det er ikke altid, at det er nødvendigt med en totalrenovering af badeværelset, hvor alt fra gulv til loft bliver udskiftet. Nogle gange kan en delvis renovering af badeværelset være nok til at give badeværelset et helt nyt udtryk. Det kan være, at det gamle toilet skal udskiftes med et nyt væghængt toilet, at vandhanen skal udskiftes til en vandhane med sensor for at mindske vandforbruget og øge hygiejnen på badeværelset, eller at bruserarmaturet skal skiftes ud med et vandbesparende armatur.

Uanset om du ønsker et helt nyt lækkert badeværelse, hvor alt badeværelsesudstyr og installationer bliver udskiftet, eller du blot ønsker en delvis renovering af badeværelset med en ny håndvask, nye armaturer, nyt bad eller et nyt væghængt toilet, kan vi klare det. Vi løser både små og større opgaver i badeværelset, og kan hjælpe dig med de nødvendige udskiftninger og renoveringer i badeværelset.

Renovering af badeværelse med badekar eller ny bruseniche

Der er mange ting, der kan gøre badeværelset mere lækkert at se på og være i. En af disse ting er et badekar. Mange drømmer om at få et badekar installeret i badeværelset, da det er med til at skabe mere velvære og afslapning i badeværelset. Et badekar kan desuden være med til at gøre badeværelset mere eksklusivt.

Vi leverer, monterer og installerer alle typer badekar i badeværelset, uanset om du ønsker et hjørnebadekar, et fritstående badekar eller et indmuret badekar i dit badeværelse.

Er en bruseniche et bedre valg til dit badeværelse, kan vi også hjælpe dig med installation af brusekabine og bruserarmaturer efter dine ønsker. Vi kan levere mange forskellige typer brusere, så du kan finde et, der passer til netop dit badeværelse og din stil.

Hvad end du vælger at få installeret et badekar eller en ny brusekabine sørger vi for, at dit badeværelse er vådrumssikret. Er du i tvivl om, hvilket badekar du skal vælge, eller om du skal vælge et badekar eller en ny bruseniche, står vi desuden til rådighed med gode råd og vejledning.

Vi har mange års erfaring med alle typer badeværelsesinstallationer, og kan derfor tilbyde kompetent rådgivning, der sikrer dig et lækkert bad og funktionelt og flot badeværelsesudstyr, der passer til dit badeværelse.

Reparation af sanitet og armaturer

Ligesom andre steder i huset, er det vigtigt at saniteten på badeværelset samt de øvrige badeværelsesinstallationer fungerer, som de skal. Har du problemer med et toilet der løber, en vandhane der drypper, eller at armaturerne er rustet til, kan vi hjælpe dig med den nødvendige reparation og udskiftning.

Vi løser alle typer problemer med de sanitære installationer i badeværelset, herunder både toilet, afløb og bad, men klarer også reparation af og udskiftning af vandhane og bruserarmaturer samt justering af ventiler.

Uanset om du har brug for en større renovering af badeværelset, eller du blot har brug for reparation af saniteten på badeværelset, kan Byens VVS Hadsten hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud på nyt eller renovering af badeværelse

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave – udfyld formularen her, og beskriv opgaven kort. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 70 25 08 86.