Køkken

Køkkenet er sammen med badeværelset et af de vigtigste rum i boligen, idet de fleste bruger meget af deres tid i dette rum. Køkkenet bruges således både til at lave mad, smøre madpakker og vaske hænder. For mange fungerer køkkenet desuden som familiens samlingspunkt. Derfor er det også vigtigt at have et køkken, som både er funktionelt, indbydende og rart at være i.

Få et uforpligtende tilbud: Køkken

Skal du have nyt køkken, eller drømmer du om at give nyt liv til dit gamle køkken, kan vi hjælpe dig med både en total- eller delvis renovering af køkkenet. Hos Byens VVS Hadsten går vi meget op i. at du har et køkken, der både er flot og funktionelt, og som lever op til dine krav og ønsker. Derfor tilbyder vi montering og installation af alle VVS-artikler til køkkenet, så du kan få det køkken du drømmer om.

Delvis renovering af køkkenet eller nyt køkken

Da køkkenet er et af de vigtigste rum i huset, er der også mange, der vælger at få foretaget en eller anden form renovering af dette rum. Trænger køkkenet til en fornyelse, er der således flere måder du kan vælge at gøre dette på.

Med en delvis renovering af køkkenet kan du tilføje nyt liv til dit køkken og opfriske udseendet i køkkenet ved blot at udskifte få elementer som køkkenvask og armatur. Har dit køkken derimod brug for mere end blot en smule opfriskning, kan det være en mulighed med en større renovering af køkkenet, hvor hele køkkenet renoveres og udskiftes med nye bordplader, køkkenmøbler og installationer.

Både en delvis og totalrenovering af køkkenet kan være med til at give dig følelsen af at have fået et nyt køkken, hvor du og familien kan tilbringe de hyggelige morgen- og aftenstunder. Skal du have nyt køkken eller have foretaget en delvis renovering af køkkenet, er vi leveringsdygtige inden for alle køkkeninstallationer som f.eks. køkkenvaske og køkkenarmaturer, emhætter, afløb og affaldssystemer.

Få ny køkkenvask og køkkenarmatur

Køkkenvasken og køkkenarmaturet er to centrale dele af køkkenets funktionalitet, og har samtidig stor indflydelse på det samlede udtryk i køkkenet. En køkkenvask skal passe til det behov du har. Har du brug for masser af plads til at vaske store pander og gryder op, kan en stor enkeltvask være et godt valg. Har du derimod brug for opdelt plads i vasken, så du både kan stå at vaske op og skrælle grøntsager på samme tid, kan en dobbeltvask måske være det rette valg til dig. Endelig kan det også være en mulighed med to køkkenvaske, hvis I er mange, der skal deles om pladsen i køkkenet.

Ligesom der findes flere forskellige typer køkkenvaske, findes der også flere typer køkkenarmaturer. Et køkkenarmatur skal være praktisk, men for mange har det også stor betydning, at armaturet har et flot design.

Når du skal vælge armatur, er det en god idé at vælge en type, der passer både til den håndvask du vælger, men også det udtryk du ønsker. Her kan du blandt andet vælge et armatur med en C-tud eller en U-tud, der begge er klassiske valg, som giver et tidløst udtryk. Du kan også vælge en vandhane med en L-tud, der giver et mere moderne udtryk, og endelig kan du vælge et køkkenarmatur med udtræk, der gør vandhanen længere og mere fleksibel.

Både køkkenvaske og køkkenarmaturer findes desuden i mange forskellige materialer og farver, der kan give et nyt udtryk og mere personlighed til dit køkken.

Vi klarer alle køkkeninstallationer til dit køkken

Skal du have nyt køkken eller have foretaget en delvis renovering af køkkenet kan vi hos Byens VVS Hadsten hjælpe dig med alle de nødvendige køkkeninstallationer. Uanset hvilke ønsker du har til køkkenvask, armatur og gulvvarme, kan vi hjælpe. Vi er leveringsdygtige inden for alle VVS-artikler til køkkenet og udfører både montering og installation.

Hos os får du desuden altid gode råd og vejledning, der sikrer dig de bedste VVS-løsninger, som passer til dine behov og ønsker. Vi tilbyder blandt andet rådgivning i forhold til valg af køkkenvask, køkkenarmatur og placering af afløb og affaldssystemer, så du får det køkken du drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til VVS-arbejde i køkkenet, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 25 08 86 eller mail: info@bovas.dk.