Renovering og ombygning

Skal du have foretaget en renovering af køkkenet, badeværelset eller måske bryggerset? Hos Byens VVS Hadsten klarer vi alt VVS-arbejde i forbindelse med renovering og ombygning af husets rum. Vi har flere års erfaring med VVS-arbejde i forbindelse med renovering og kan derfor varetage alle typer renoveringsopgaver i et eller flere af husets rum.

Få et uforpligtende tilbud

Vi klarer alt lige fra udskiftninger af armaturer og vaske til større renoveringsprojekter i køkkenet eller badeværelset. Hos Byens VVS Hadsten har vi således både erfaringen og den faglige ekspertise, der skal til for at løse forskellige renoveringsopgaver for både private og erhverv.

VVS-arbejde ved renovering og ombygning

En renovering kan bestå af mange ting og kan derfor både omfatte en modernisering af nogle af husets rum samt en totalrenovering af hele huset eller enkelte rum. Uanset om du skal have lavet en totalrenovering eller en delvis renovering af husets rum, kan vi hjælpe dig med at foretage det nødvendige VVS-arbejde.

Vi klarer alt VVS-arbejde i forbindelse med renovering af badeværelset og renovering af køkkenet. Derudover kan vi også foretage en renovering af de øvrige VVS-installationer i husets andre rum samt klare udskiftning af husets varmeanlæg og indlægning af gulvvarme. Vi foretager desuden også udskiftning af alle armaturer, montering og installation af vaske samt installation af bad og bruseniche i badeværelset.

Uanset om du skal have foretaget en delvis renovering eller en større ombygning af badeværelse, køkken eller andre af husets rum, kan vi således varetage hele VVS-arbejdet.

Renovering af VVS-installationer for erhverv

Byens VVS Hadsten har desuden mange års erfaring med renovering af alle typer VVS-installationer for erhverv. Her kan vi hjælpe med alle typer opgaver inden for renovering og ombygning. Skal I have nyt varmesystem, eller skal der lægges gulvvarme eller udskiftes sanitet i virksomheden, kan vi løfte opgaven. Trænger jeres VVS-installationer til et grundigt eftersyn og en efterfølgende renovering, kan vi også klare det.

Når det kommer til VVS-arbejde i forbindelse med renovering og ombygning, er der ikke den opgave, som vi ikke kan klare. Skal du have lavet et større renoveringsprojekt på en ejendom, kan vi således sørge for udskiftning af al rørføring, udskiftning af vandinstallationer med vandbesparende løsninger og udskiftning af bygningens varmeanlæg med en mere miljøvenlig varmeløsning.

Med os som samarbejdspartner til dine renoveringsopgaver, er du sikret høj kvalitet og god service. Vi går op i at levere de bedste VVS-løsninger, uanset om du har brug for en VVS’er til en større eller mindre renoveringsopgave.

Få rådgivning til VVS-løsninger ved renovering og ombygning

En renovering eller ombygning kan for mange være et stort og uoverskueligt projekt. Derfor står vi også klar til at give gode råd og vejledning til både private og erhverv igennem hele processen. Uanset om du skal i gang med en totalrenovering af hele huset, eller du blot skal have lavet en udskiftning af varmeanlægget eller vandinstallationerne, kan vi tilbyde kompetent rådgivning.

Vi rådgiver omkring forskellige VVS-løsninger, så du er sikret de bedste løsninger til dit renoveringsprojekt. Når du får os til at varetage VVS-arbejdet i forbindelse med en renovering eller ombygning, sikrer vi os desuden, at de bygningsdele der skal renoveres lever op til de gældende regler i forhold til vådrumssikring og andre gældende krav.

Når du får os til at stå for renoveringen af dine VVS-installationer er du på den måde sikret et korrekt og professionelt udført resultat.

Få et uforpligtende tilbud på energioptimering

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave – udfyld formularen her, og beskriv opgaven kort. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 70 25 08 86.