Stokerfyr

Skal det gamle gas- eller oliefyr udskiftes, og er du på udkig efter en mere miljøvenlig varmekilde, kan et stokerfyr være en god mulighed. Hos Byens VVS Hadsten leverer og monterer vi dit nye stokerfyr og klarer også udskiftning og reparation af dit gamle stokerfyr. Vi tilbyder professionel rådgivning og et årligt eftersyn, der sikrer dig et optimalt udbytte af din nye varmekilde.

Få et uforpligtende tilbud: Stokerfyr

Et stokerfyr er forholdsvis billig i både installation og drift. Derudover er det en miljøvenlig opvarmningsløsning, idet varmen udelukkende kommer fra grøn energi. Det er derfor en god varmeløsning til dig, som ønsker en miljøvenlig, driftsikker opvarmningskilde og gerne vil spare penge på varmeregningen.

Opvarmning med stokerfyr

Et stokerfyr minder på mange måder om et pillefyr, idet både et stokerfyr og et pillefyr benytter biobrændsel til opvarmning. I modsætning til et pillefyr, der kun kan fyre med træpiller, kan du dog med et stokerfyr fyre med flere forskellige typer biobrændsel. Her kan du således både bruge træpiller, korn, træflis, træbriketter og fastbrændsel til at fyre med.

Et stokerfyr er ideelt til landejendomme og huse, som har et areal på mere end 100m2. Det er desuden ideelt til ældre ejendomme, da det uden problemer kan opvarme hele huset – også selvom huset ikke er isoleret optimalt.

Fyret kræver, at der er godt med plads i fyrrummet, da opbevaring af biobrændslet optager meget af pladsen. Bor du i en ældre landejendom eller i et større hus i et område, hvor der ikke er mulighed for tilslutning til naturgas- eller fjernvarmenetværket, kan et stokerfyr eller en stokerkedel derfor også være et godt valg.

Billig og CO2-neutral varme med et stokerfyr

Et stokerfyr kan desuden være et godt valg, hvis du gerne vil have en varmeløsning, der er god for både din økonomi og miljøet. Der er nemlig mange penge at spare på varmeregningen, hvis du vælger at investere i et stokerfyr eller et pillefyr.

Har du i forvejen et oliefyr eller gasfyr, eller bruger du el-varme, vil du kunne spare op til 50% på varmeregningen ved at skifte til et stokerfyr. Når du skifter til et nyt stokerfyr, vil det dermed være tjent hjem i løbet af kun 2-4 år. Vælger du at udskifte dit gamle stokerfyr til et nyt, kan der også være mange penge at spare. Det skyldes, at virkningsgraden på et nyere stokerfyr er højere end ved et ældre fyr.

Et stokerfyr er desuden en CO2-neutral varmekilde, da fyret bruger biobrændsel, som er et biologisk CO2-neutralt materiale, til at opvarme huset med. Ved at investere i et stokerfyr sparer du på den måde miljøet for en masse CO2-udledning sammenlignet med varmekilder som oliefyr og gasfyr. Det betyder dermed også, at du ikke skal betale CO2-afgift for brændslet og med god samvittighed kan opvarme dit hjem. Et stokerfyr er på den måde både en miljøvenlig og økonomisk god varmeløsning.

Nyt stokerfyr eller udskiftning af gammelt stokerfyr

Overvejer du at investere i et stokerfyr, eller skal det gamle stokerfyr udskiftes med et nyt, hjælper vi gerne. Vi har mange års erfaring med montering og installation af stokerfyr. Er du i tvivl om et stokerfyr er den rette varmeløsning til dig, er du derfor også velkommen til at tage os med på råd.

Tænger det gamle stokerfyr til en reparation, klarer vi naturligvis også det. Vi foretager desuden eftersyn og vedligeholdelse af dit stokerfyr, så du hele tiden er sikret en optimal virkningsgrad og en lang levetid på dit stokerfyr.

Udover stokerfyr tilbyder vi også montering og installation af en lang række andre varmekilder som fjernvarme, varmepumper, naturgas og solvarme. Vi kan derfor rådgive dig til den bedste varmeløsning, der passer til dig og dit hus. Læs her, hvilke andre varmeanlæg vi udbyder.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp at montere et nyt stokerfyr eller udskiftning af det gamle, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 25 08 86 eller mail: info@bovas.dk.